​RegardzOnline

SuperUser Account geplaatst op 27-5-2013 11:41:39

​RegardzOnline

Een lang gekoesterde wens van Regardz, online oplossingen aanbieden eindelijk in de lucht! U denkt, alleen maar een nieuwe website toch! Maar niets is minder waar, direct realtime online bijeenkomsten boeken is nu ook mogelijk op dit nieuwe digitale platform.

In het afgelopen ander half jaar hebben we zeer intensief samengewerkt met onze partner NINtec, om tot dit resultaat te komen. Ruim 30 jaar hospitality ervaring, kennis en ideeën hebben we vertaald in dit traject en we staan nog maar aan het begin.

Release 1 geeft al een goede richting van wat u mag verwachten op het gebied van online boeken, dit gaat bij Regardz snel, veilig en in realtime. Via de website kun u zich uitgebreid oriënteren over de oplossingen die Regardz bied. Via de zoek & boek functie, kunt u de gevonden oplossing direct boeken of online een offerte aanvragen. Maak gebruik van de slimme filters om een passende locatie te vinden en uiteraard kunt u direct bij meerdere locaties tegelijk, beschikbaarheid met een prijsvoorstel opvragen.

Het gemak voor u staat centraal en in de komende releases gaan we dit verder uitbreiden met MyZone. Een persoonlijke omgeving waarin u al uw gegevens terug kunt vinden. Denk hierbij aan, overzichten en beheren van alle gemaakte boekingen online en offline. U kunt ook nog steeds kiezen, om voor uw bijeenkomst samen met een medewerker van Regardz de beste oplossing te vinden! En met het gemak van MyZone, de boeking zelf te kunnen beheren en afhandelen.

U krijgt via MyZone ook inzicht in de verzonden facturen en de mogelijkheid voor het uitnodigen van de deelnemers. Als u lid bent van Extraaz, worden deze automatisch bijgeschreven en kunt u via de Extraaz webshop, deze verzilveren.

RegardzOnline is vol in beweging en dat doe ik graag met u, maak kennis met ons digitale platform.


Greetz
José Del Olmo
manager online & ICT
 

 
 
 
 
 


Geplaatst op: | Tags: Onlinex , Boekenx , RegardzOnlinex | Comments (0) | Bekijk Count: (729)

Post a Comment

ZOEKEN
CATEGORIEËN
BLOG ARCHIEF
BLOGGERS