13 januari 2014


Luc van Bussel wordt bestuursvoorzitter en mede-eigenaar van Regardz


Per 1 januari 2014 is Luc van Bussel gestart als bestuursvoorzitter van Regardz Hospitality Group BV. Regardz exploiteert elf authentieke Meeting Centers in Nederland waaronder twee hotels: Berghotel Amersfoort en Airport Hotel Rotterdam. Daarnaast werkt Regardz op dit moment samen met vijf partnerlocaties, waaronder Groendendael in Hilvarenbeek. Van Bussel was dertien jaar ceo van The Alwaysbemobile Company en keert nu terug naar de Hospitality Branche. Naast de rol van bestuursvoorzitter neemt Van Bussel een belang van vijftig procent in het bedrijf en wordt samen met de familie Heilijgers, vertegenwoordigd door Michiel Heilijgers, eigenaar van Regardz.

“Na dertien jaar in de Automotive ga ik weer doen wat mij het meeste inspireert. Hospitality gaat over gasten en niet over klanten. Dat zegt eigenlijk alles. Gasten verwennen is het mooiste wat er is. Het is allerminst eenvoudig en zeker niet vanzelfsprekend. Ik ben erg dankbaar, verheugd en geïnspireerd om samen met Michiel Heilijgers het bedrijf nog mooier en groter te mogen maken. Een jongensdroom is uitgekomen om ondernemer te worden in de gastvrijheidsbranche”, aldus Van Bussel. Van Bussel was eerder twaalf jaar betrokken bij Center Parcs in verschillende managementfuncties en drie jaar bij Holiday Inn in Frankfurt. Hij studeerde aan de Cornell University in New York en de Erasmushogeschool in Brussel. 

De dagelijkse leiding van Regardz blijft ongewijzigd in handen van de directie bestaande uit Pieter Aalbers (ceo) en Michiel Bastiaan (cfo). In de rol van bestuursvoorzitter gaat Van Bussel zich richten op innovatie, ict, marketing, franchising en internationale expansie. “Ik ben erg verheugd met deze ontwikkeling. Het is erg goed nieuws dat we betrokken en actieve aandeelhouders hebben binnen de organisatie van Regardz. Dit zorgt voor extra focus en snelheid voor verdere groei, mede gezien de nieuwe synergie binnen het bestuur”, aldus Aalbers. 

Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Meeting Centers waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen,  congressen of events.  Regardz biedt gespecialiseerde locaties voor Trainingen & Opleidingen en is altijd dichtbij openbaar vervoer. Regardz geeft werknemers en werkgevers de ruimte. 

Klik hier om het persbericht in PDF te downloaden.


- einde persbericht -

Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Luc van Bussel  via luc.vanbussel@regardz.nl of + 31 6 4500 24 68 
Michiel Heilijgers via m.heilijgers@ahmholding.nl + 31 6 4892 08 33 
Pieter Aalbers via pieter@regardz.nl of + 31 6 5105 89 07

Regardz Hospitality Group BV
Koningin Wilhelminalaan 35  -  3818 HN Amersfoort  -  www.regardz.nl