Pieter Aalbers verlaat in de zomer Regardz; het juiste moment’.

Na drie jaar als algemeen directeur aan het roer te hebben gestaan van Regardz Hospitality Group BV., zal Pieter Aalbers in de zomer het bedrijf verlaten. Na een zeer intensieve periode staan de nieuwe organisatiestructuur, positionering en toekomstplannen in de startblokken om uitgerold te worden.

“Ik kijk met een bijzonder trots gevoel terug op de afgelopen drie jaar, waarin veel is bereikt binnen Regardz. Maar bovenal er gloort iets heel moois aan de horizon! Dit is dan ook het juiste moment om met veel vertrouwen het stokje over te dragen aan de twee zeer actief betrokken aandeelhouders Luc van Bussel en Michiel Heilijgers. Die samen met het team Regardz nog verder gaan uitbouwen”, aldus Aalbers. 

Toekomst Pieter
Wat de persoonlijke zakelijke toekomst precies gaat brengen is in dit stadium nog niet geheel helder aan te geven. “Ik heb de afgelopen jaren een steile groeicurve doorgemaakt als CEO van Regardz en dit wil ik graag koppelen aan mijn creatieve en conceptmatige kracht en energie”, verklaart Aalbers. “De gastvrijheidindustrie stroomt door al mijn aderen en ik zie vele kansen en ontwikkelingen. Daar blijf ik mijn steentje aan bijdragen, in welke rol en hoedanigheid zal binnenkort duidelijk worden. Het is fijn te voelen dat Regardz me daar alle ruimte in geeft om dit te ontdekken en het zegt veel over onze samenwerking”.

Samenwerking
De komende maanden zal Pieter Aalbers de aandeelhouders en medewerkers blijven ondersteunen en zullen zijn portefeuilles worden overgedragen. “We weten van elkaar dat we - niet enkel de afgelopen jaren maar ook in de toekomst -  veel voor elkaar kunnen betekenen. Het is bijzonder te ervaren dat, in deze tijden van hectiek en onzekerheid, het mogelijk is elkaars verwachtingen en toekomstplannen eerlijk en open te delen. We versterken elkaar, door elkaar op het juiste moment los te laten”, aldus Van Bussel en Aalbers. 

Regardz
Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Meeting Centers waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen,  congressen of events.  Regardz biedt gespecialiseerde locaties voor Trainingen & Opleidingen en is altijd dichtbij openbaar vervoer. Regardz geeft werknemers en werkgevers de ruimte. 

Klik hier om het persbericht in PDF te downloaden.

- einde persbericht -
Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Luc van Bussel via luc.vanbussel@regardz.nl

Regardz Hospitality Group BV
Barchman Wuytierslaan 2  -  3818 LH Amersfoort  -  www.regardz.nl