Regardz reikt bijna € 50.000,- uit aan Ronald McDonald Kinderfonds

Regardz heeft in het eerste jaar van haar samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds een bedrag van € 47.122,- gedoneerd aan het Kinderfonds. De opbrengst zal worden gebruikt om overnachtingen voor ouders met zieke kinderen mogelijk te  maken. Regardz heeft met het organiseren van diverse activiteiten samen met medewerkers, gasten en leveranciers 785 overnachtingen voor ouders weten te realiseren.

Marja van Bijsterveldt, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds heeft de cheque in ontvangst genomen uit handen van Pieter Aalbers, algemeen directeur van Regardz. “De Ronald McDonald Huizen ontvangen geen overheidssubsidie, dus we zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. Daarom zijn we zo blij met de initiatieven van Regardz en het mooie bedrag dat bijeen is gehaald” reageerde Marja Bijsterveld.

Samenwerking
Regardz is een samenwerking van een periode van minimaal twee jaar aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze organisatie zorgt er al ruim dertig jaar voor dat ernstig zieke kinderen hun ouders dichtbij kunnen hebben. 

Acties
Het afgelopen jaar heeft Regardz zich met allerlei acties ingezet om het geld in te zamelen. De acties variëren van deelname aan een gesponsorde fietstocht van Groningen naar Maastricht tot het verkopen van soep en paasbroden en het ontwikkelen van gesponsorde bestekhuisjes, een duurzame oplossing voor de bestekhoesjes die dagelijks gebruikt werden in het restaurant en waarvan er duizenden per jaar in de prullenbak verdwenen.

Regardz
Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Meeting Centers waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen,  congressen of events. Regardz geeft u de ruimte. 

Klik hier om het persbericht in PDF  te downloaden.