Over Regardz

Als pionier en marktleider zijn we dé oplossing op het gebied van bijeenkomen. In de ruimste zin van het woord. We geven u de ruimte door ons aanbod van unieke locaties, faciliteiten, services en totaaloplossingen, maar bovenal omdat we u in alles willen ontzorgen. En dit alles met een unieke en verrassende service. Dat is waar we voor staan! We streven er iedere dag naar om op sprankelende wijze het verschil te maken voor onze gasten.

We willen verrassen. Verbazen. Ontzorgen. Morgen het weer beter doen dan vandaag. Dit laten we zien door positieve klantbeoordelingen, telkens terugkerende gasten en unieke, succesvolle concepten. Onze ambitie is om een innovatieve marktleider te zijn en uiteindelijk het creëren van een landelijke dekking. We willen voor onze gasten de plek zijn waar unieke ontmoetingen plaatsvinden en willen bijzondere verhalen en gedachten met u en de wereld delen.

Regardz geeft u de ruimte.
 
 

 

Onze visie en missie

Visie

Tijden veranderen snel. De opdrachtgever en gast staat gelukkig centraal in deze nieuwe tijdsgeest en internet geeft hem veel grip op de markt. De zakelijke klant blijft mobiel; hij is altijd onderweg en zoekt 24/7 oplossingen voor zijn mobiliteit. Werken is mobiliteit en Regardz biedt hiervoor de mogelijkheden. 
 
Missie
Wij willen onze opdrachtgever en haar gasten ontzorgen en onze toegevoegde waarde maximaliseren. Wij verzorgen voor de zakelijke markt nieuwe Out of Office en Out of Home locaties, faciliteiten, producten en diensten die inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.  
 

 

Belofte 

Wij zijn een bedrijf  dat zowel haar opdrachtgevers en gasten,  als haar medewerkers inspireert. Hier blijven wij in investeren, omdat wij geloven in een duurzame relaties met al onze stakeholders. Wij zijn een sprankelend, eigentijds, opiniërend bedrijf dat zich sterk bewust is van de tijdsgeest en spelen dynamisch in op de alsmaar in ontwikkeling zijnde toekomst. 

De nieuwe wensen, behoeften en eisen van de zakelijke klant staan aan de basis van nieuwe product-en serviceontwikkeling en baanbrekende innovaties. En ook in het relatiemanagement dat Regardz gebruikt om haar toegevoegde waarde naar bestaande klanten te maximaliseren. De persoonlijke relatie met de klant staat centraal binnen de Regardz organisatie.
 

Onze ambitie

Regardz is marktleider en een unieke succesvolle zakelijke dienstverlener in de zakelijke markt voor alle soorten van Out of Office en Out of Home werk- en flexplekken, meetings, vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, events en ontmoetingen ambieert. Als voorloper in Corporate Social Responsibility Management maken wij het verschil voor onze gast, opdrachtgever en wereld om ons heen.
 

Flexibiliteit

Wij hanteren het principe van best beschikbare prijzen. De prijzen zijn flexibel en kunnen per dag of periode verschillen. Daarbij garanderen wij u dat u op het moment van reserveren de best geldende prijs voor alle onderdelen van de bijeenkomst krijgt. Het maakt hierbij niet uit of u nu online boekt of dat u dit telefonisch of per mail doet, u krijgt altijd dezelfde prijs aangeboden.
 

Cultuur

Medewerkers maken het verschil. Bij Regardz is veel ruimte voor groei en ontwikkeling. We stellen hoge eisen aan de werving, training en opleiding van onze medewerkers. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. Lokaal ondernemerschap wordt gesteund door het ontplooien van nieuwe ideeën en vernieuwende projecten. 

We geloven in een duurzame relatie met onze gasten, leveranciers en opdrachtgevers. Alles wat we doen, doen we met oprechte aandacht. We willen het elke dag beter doen. Daarom wisselen we graag van gedachten. Met elkaar en met u. Hoe we als team nog beter kunnen samenwerken. Zodat het waar is en waar blijft: Regardz geeft u de ruimte.