De vergader- en evenementenlocaties en hotels van Regardz

Regardz

Berghotel Amersfoort    

Berghotel AmersfoortEen voormalig kuuroord met prachtige tuin in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug: dat is Berghotel Amersfoort. Het landhuis heeft alles waar onze moderne tijd om vraagt, met behoud van de nostalgische uitstraling. Dankzij de ruime keuze aan hotelkamers is Berghotel Amersfoort bovendien zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

Centraal in Nederland gelegen, luxe en compleet: Berghotel Amersfoort.


 

Regardz

Eenhoorn Amersfoort

Eenhoorn Amersfoort
De Eenhoorn ligt midden in het land, op 84 stappen van station Amersfoort. Voorzien van alle faciliteiten voor een moderne bijeenkomst, waaronder een nieuw restaurant met open keuken. Van MeetingXS en vergaderingen tot congressen met honderden bezoekers: het kan in Eenhoorn Amersfoort. 

Praktisch, zakelijk en netjes: dat is Eenhoorn Amersfoort.
 
 

Marienhof (partnerlocatie)

Mariënhof Amersfoort
Een laat-middeleeuws, voormalig klooster in het charmante centrum van Amersfoort. Stijlvol ingericht, zodat de schoonheid ervan extra tot uitdrukking komt. Dát is de Mariënhof, een bekende evenementenlocatie in Amersfoort voor vergaderingen, seminars en bruiloften.
 
Authentiek, bijzonder, stijlvol: de Mariënhof. 


 

Regardz

Planetarium Amsterdam 

Planetarium Amsterdam
Groen en water aan de rand van Amsterdam: het Gaasperpark. In dit goed bereikbare, prachtige park vindt u Planetarium Amsterdam, een vergaderlocatie van Regardz. Combineer uw vergadering met een lunch op het terras en een wandeling in het groen; dat draagt bij aan de effectiviteit.
 
Natuur, stad en vergaderen: Planetarium Amsterdam.
 

Regardz

Regardz Olympisch Stadion Amsterdam 

Olympisch stadion Amsterdam

De geschiedenis ademt er na. Als u uw ogen sluit, hoort u het publiek nog juichen. Regardz Olympisch Stadion Amsterdam is een unieke locatie, zowel voor sport- als voor andere evenementen. 

Vergaderen op een unieke, historische locatie in de sfeer van nieuwe zakelijkheid met invloeden van Berlage en Dudok: Regardz Olympisch Stadion Amsterdam. 
 
 

Regardz

Zilveren Toren Amsterdam 

Zilveren toren Amsterdam

Vergaderen in een mooie zaal op de tiende verdieping, met uitzicht over het IJ en legendarische centrum van Amsterdam: daar gaat kracht vanuit. U kijkt uit over de hele stad: van de Zuidas tot de Bijenkorf en de Rembrandt-toren bij Amsterdam Amstel. Pal naast Amsterdam Centraal Station vindt u deze spectaculaire vergaderlocatie.
 
Ga de hoogte in met de Zilveren Toren.
 

Regardz

Level Eleven Amsterdam

Level Eleven Amsterdam
Level Eleven is als evenementenlocatie uniek: de locatie bevindt zich op de elfde etage van de Zilveren Toren en biedt 360° uitzicht over 't IJ en het bruisende centrum van legendarisch Amsterdam. De inrichting is van de hand van de Zwitserse kunstenaar Heinz Julen en geeft de locatie een hippe, industriële sfeer.
 
Ruim, licht en adembenemend: Level Eleven. 


 

Regardz

Regardz WTC Arnhem 

WTC Arnhem
Vergaderen met uitzicht over Arnhem en omgeving: dat kan in Regardz WTC Arnhem. Niet alleen het uitzicht is inspirerend: de inrichting is modern, hip en kleurrijk. Deze bijzondere vergader- en trainingslocatie heeft alles voor zowel kleine als grote gezelschappen en is zeer goed bereikbaar met de ligging pal naast het station.
 
Arnhem vanuit de hoogte: kom naar Regardz WTC Arnhem en ervaar het zelf.
 

Regardz

The Globe Den Haag 

The Globe Den Haag
De gebruikte kleuren en vormgeving maken vergaderlocatie The Globe Den Haag fris en hip. De zalen variëren in grootte, zodat u hier terecht kunt met elke vergadering. Combineer uw bijeenkomst eenvoudig met een activiteit op een andere verdieping in The Globe: u kunt bijvoorbeeld een klimwand bedwingen of uw eerste duikles nemen.
 
Met uw team een onvergetelijke dag in The Globe Den Haag.
 

Regardz

Gele Kegels Eindhoven 

Gele Kegels Eindhoven
Goed bereikbaar, modern en gastvij: dat is Gele Kegels, dé vergaderlocatie van Eindhoven en omstreken. Enerzijds professioneel en zakelijk, anderzijds kleurrijk en gastvrij. U kunt erop rekenen dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat uw bijeenkomst een succes is bij Gele Kegels. 

Brabants en professioneel: Gele Kegels.
 
 

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo (partnerlocatie)    

Heerlickheijd van Ermelo
Een luxe hotel in de bossen van de Veluwe, voorzien van alle gemakken: dat is Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. U kunt genieten van mooie wandelingen of fietstochten in de natuur of van nabij gelegen steden als Harderwijk, Zwolle en Amersfoort. Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo is een prachtig hotel voor een ontspannen verblijf. 
 
Natuur, luxe en rust: Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. 
 


 

Groenendael Hilvarenbeek      

Groenendael Hilvarenbeek
Vergaderen combineren met sport en natuur: dat kan op landgoed Groenendael in Hilvarenbeek. Voor vergaderingen, indrukwekkende feesten en meerdaagse conferenties is dit een inspirerende locatie, door de combinatie van moderne voorzieningen en de rijke natuur. 

Luxe, natuur, wellness en moderne techniek: Groenendael Hilvarenbeek.
 


 

Golden Tulip Ampt van Nijkerk (partnerlocatie)    

Ampt van Nijkerk
Een sfeervol hotel in het midden van het land, voorzien van alle comfort: dat is Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Dit moderne viersterrenhotel is van alle gemakken en comfort voorzien. U verblijft hier tijdens een meerdaagse bijeenkomst in evenementenlocatie Hart van Holland of om te genieten van de nabij gelegen Veluwe en het charmante Amersfoort. 

Centraal in Nederland gelegen, functioneel en compleet: Golden Tulip Ampt van Nijkerk 
 


 

Hart van Holland (partnerlocatie)

Heerlickheijd van Ermelo
Hart van Holland is ontworpen voor de allergrootste events die u kunt bedenken. Pak gerust uit met een beurs, show of congres tot 3000 personen. De combinatie van de zalen en het prachtige theater maken dit mogelijk.

Topfaciliteiten, alle ruimte en alle mogelijkheden. Dat is Hart van Holland.


 

Regardz

Airport Hotel Rotterdam 

Airport
Grenzend aan een natuurgebied voor heerlijke wandelingen of fietstochten: Airport Hotel Rotterdam is een verrassing in zichzelf. Zeer stijlvol ingericht biedt het alles voor uw bijeenkomst of feest. Lekker aan het werk? Maak gebruik van wifi en een heerlijke zakenlunch. Even ontsnappen aan de drukte? Huur een fiets en geniet van de omgeving. Alles staat voor u klaar. 

Modern en verrassend: Airport Hotel Rotterdam. 
 

RegardzLa Vie Utrecht

La Vie Utrecht
Vergaderen of trainen op steenworp afstand van de beroemde Utrechtse grachten; dat belooft inspirerende wandelingen in de lunchpauze na een uitstekende lunch. Binnen blijven kan ook, want het restaurant en de nieuwe etages van La Vie zijn zeer de moeite waard. De nieuwe etages bieden een exclusieve oplossing voor uw congres tot 150 personen. 

Modern, betrouwbaar en zeer goed bereikbaar: La Vie Utrecht
 
 

RegardzNieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Een evenementenlocatie met een moderne, kleurrijke inrichting in een uitstekend bereikbaar, opvallend pand vlakbij de charmante binnenstad van Zwolle. Dat is Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en congressen, maar ook een toplocatie voor een besloten filmavond of spraakmakend evenement.

Modern, bereikbaar en barstensvol mogelijkheden:  Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.