Utrecht

Berghotel Amersfoort sterstersterster
 

Berghotel AmersfoortEen voormalig kuuroord met prachtige tuin in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug: dat is Berghotel Amersfoort. Het landhuis heeft alles waar onze moderne tijd om vraagt, met behoud van de nostalgische uitstraling. Dankzij de ruime keuze aan hotelkamers is Berghotel Amersfoort bovendien zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.


Centraal in Nederland gelegen, luxe en compleet: Berghotel Amersfoort


 

Eenhoorn Amersfoort

 
Eenhoorn Amersfoort
De Eenhoorn ligt midden in het land, op 84 stappen van station Amersfoort. Voorzien van alle faciliteiten voor een moderne bijeenkomst, waaronder een nieuw restaurant met open keuken. Van MeetingXS en vergaderingen tot congressen met honderden bezoekers: het kan in Eenhoorn Amersfoort.


Praktisch, zakelijk en netjes: dat is Eenhoorn Amersfoort.


 

La Vie Utrecht


La Vie UtrechtVergaderen of trainen op een steenworp afstand van de beroemde Utrechtse grachten: dat belooft inspirerende wandelingen in de lunchpauze. Het restaurant en de nieuwe etages zijn zeer de moeite waard. Deze bieden een exclusieve oplossing voor uw congres tot 150 personen. 
 
Modern, betrouwbaar en zeer goed bereikbaar:
 

Hotel-Restaurant Het Witte Huis


Hotel-Restaurant Het Witte HuisFletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van prachtige Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort. Het 4-sterren hotel beschikt over 42 kamers. Deze kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Ze zijn allen ingericht in dezelfde, moderne look and feel en staan garant voor een comfortabel verblijf en een goede nachtrust. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervol restaurant, hotelbar en 4 multifunctionele zalen geschikt voor alle zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.