Amsterdam

Regardz

Level Eleven Amsterdam
 

Level Eleven Amsterdam Level Eleven is dé  evenementenlocatie van Amsterdam. De locatie bevindt zich op de 11e  (hoogste) etage van de Zilveren Toren op een hoogte van 55 meter en biedt 360° uitzicht over de stad. In Amsterdam is er geen andere locatie die zowel uitzicht biedt over de bruisende binnenstad als ’t IJ. Level Eleven is ingericht door de Zwiterse kunstenaar Heinz Julen. Hierdoor heeft de locatie een kosmopolitisch, moderne, industriële en open sfeer. Door het 360° graden  uitzicht is de locatie overdag  licht en ruimtelijk; ’s avonds wordt het adembenemend mooi decor door de zonsondergang en de vele lichtjes van centrum Amsterdam.
 
 
 

 
Regardz

Zilveren Toren Amsterdam

 
Zilveren Toren Amsterdam
Vergaderen in een mooie zaal op de tiende verdieping, met uitzicht over het IJ en legendarische centrum van Amsterdam: daar gaat kracht vanuit. U kijkt uit over de hele stad: van de Zuidas tot de Bijenkorf en de Rembrandt-toren bij Amsterdam Amstel. Pal naast Amsterdam Centraal Station vindt u deze spectaculaire vergaderlocatie.
 
Ga de hoogte in met de Zilveren Toren.
 
Regardz

Planetarium Amsterdam


Groen en water aan de rand van Amsterdam: het Gaasperpark. In dit goed bereikbare, prachtige park vindt u Planetarium Amsterdam, een vergaderlocatie van Regardz. Combineer uw vergadering met een lunch op het terras en een wandeling in het groen; dat draagt bij aan de effectiviteit.
 
Natuur, stad en vergaderen: Planetarium Amsterdam.


 
Regardz

Regardz Olympisch Stadion Amsterdam


De geschiedenis ademt er na. Als u uw ogen sluit, hoort u het publiek nog juichen. Regardz Olympisch Stadion Amsterdam is een unieke locatie, zowel voor sport- als voor andere evenementen.
 
Vergaderen op een unieke, historische locatie in de sfeer van nieuwe zakelijkheid met invloeden van Berlage en Dudok: Regardz Olympisch Stadion Amsterdam.