We hebben een winnaar...

Op 9 september was onze algemeen directeur Pieter Aalbers jarig. Ter ere daarvan heeft zijn favoriete broodje; een biologische meergranen ciabatta met kruidige ricotta en ingelegde tomaatjes, rucola en pesto, een maand lang in elke Regardz locatie op de menukaart gestaan. Met de actie 'zet jezelf op de kaart', heeft Pieter Nederland uitgedaagd om het recept van een nog lekkerder broodje dan die van hem in te zenden. Therese Alma heeft hem ervan overtuigd dat haar broodje nog beter smaakt. De Regardz sandwich, met gerookte kipfilet, kerrymayonaise en een salsa van mango en chilipepertjes, is nu een jaar lang te bestellen in alle Regardz locaties.
 

Recept Regardz sandwich

Om thuis ook te genieten van de Regardz sandwich, vindt u het recept hieronder:

1. Besmeer de eerste boterham met kerriemayonaise en beleg de boterham met sla en avocado;
2. De volgende boterham besmeren met kerriemayonaise, beleggen met dun gegrilde kipfilet en een lauwwarme salsa van mango en chilipepertjes;
3. De derde boterham wederom besmeren met wat kerriemayonaise en dungesneden tomaat;
4. Dek de sandwich af met een boterham.

Tips van Regardz
Serveer de sandwich met wat sla en combineer de sla met de lauwwarme salsa van mango en chilipepertjes. Probeer ook eens tramezinno brood, dit is speciaal sandwich brood. Natuurlijk is een casino brood ook geschikt. Op zoek naar een gezonde twist? Denk eens aan volkoren- of speltbrood om de sandwich mee te maken.

deel het recept


MEER INFORMATIE


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.