Foodservice

Aandacht
Het bijdragen aan een geslaagde dag voor onze gasten begint al bij het aannemen van de reservering. Wat is het doel van het bezoek of de bijeenkomst, waar komen de gasten vandaan, wat is de samenstelling van de groep?

Allemaal zeer belangrijke vragen waar wij als Regardz belangrijke informatie uit kunnen halen. In combinatie met onze persoonlijke benadering, high end service en een gezond en vers assortiment maken wij van elk bezoek een prettige ervaring. Gasten moeten zich al bij binnenkomst welkom en thuis voelen bij Regardz.

Of u nu voor een kopje koffie komt, een congres bezoekt of als hotelgast blijft overnachten. 

Toevoeging aan een geslaagde dag
Eten bij Regardz is een satisfier. Deelnemers aan een congres denken niet na de lunch of bij vertrek: ‘zo, ik heb mijn buikje rond gegeten.’ Nee, bij ons is het een duidelijke toevoeging aan een geslaagde dag. Om dat te bewerkstelligen nemen we ook een adviserende rol. Zo is iedereen wel bekend met de lunchdip. Je hebt even pauze, ziet lekker eten en neemt het ervan. Als je daarna nog vier uur een congres moet volgen, is dat niet prettig. Niet voor jezelf en niet voor de sprekers op zo’n dag. Een gezonde en gedoseerde lunch is niet alleen beter voor je, maar je voelt je ook een stuk fitter.

Kleurrijk en gezond
Kleurrijk, vers, zo biologisch mogelijk en met lokale invloeden zijn, wat eten betreft, belangrijke aspecten voor ons. Ook de wijze van presenteren draagt bij aan een gezonde en gebalanceerde maaltijd. Veel wil niet altijd zeggen dat het goed is. Bij Regardz gaan we uit van het principe dat kwaliteit voor kwantiteit gaat.

Daarnaast stimuleren we de keukenbrigades ook lokale producten in of bij gerechten te gebruiken of serveren. Omdat we veel verse en gezonde producten serveren, ziet het geheel er altijd kleurrijk en uitnodigend uit. De broodjes worden vers afgebakken, wat natuurlijk ook voor een heerlijke geur zorgt. Eten moet echt een beleving zijn en zeker geen noodzakelijk iets. Daar zorgen we samen met onze keukenbrigades dan ook zeker voor.

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Cateringarrangementen
Hotelarrangementen
Speciale arrangementen
Zelf samenstellen

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.