Foodservice

Aan tafel
Een tafel is eigenlijk de beste metafoor voor een bijeenkomst in welke vorm dan ook. Een bijeenkomst is een ontmoeting, de beste ontmoetingen zijn gesprekken en de beste gesprekken vinden aan tafel plaats.

 
Eten en drinken staan al meer dan 25 jaar centraal in de gastvrijheid van Regardz. Wij zorgen dat u het goed heeft en bieden service met een glimlach. Zo verbinden wij onze gasten en voegen wij waarde toe die derden als 'uniek' bestempelen. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel vertrekt. Dat goede gevoel stimuleren we door gebruik te maken van onbewuste associaties die u als gast maakt.
 
Meedenken
De voedingswaarde van eten beïnvloedt het energieniveau en kleuren, geuren en materialen kunnen de gemoedstoestand beïnvloeden. Het bewust inzetten van deze elementen prikkelt de zintuigen. Het is onze uitdaging al deze prikkels in de juiste verhouding en overeenstemming met elkaar te brengen en in het bijzonder rondom eten en drinken.
 
In ontwikkeling
Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk aan leveranciers en specialisten op het vlak van eten en drinken zijn we goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast struinen we markten en websites af, op zoek naar juist dat ene product. Door met beide voeten in de markt te staan en liefdevol om te gaan met onze producten en materialen, weten we heel goed waar we wat kunnen vinden. Van de meest trendy gerechten en klassieke presentaties tot de lekkerste koffie – met een verhaal – en verschillende soorten fris water.
 
Aandacht
Eten en drinken krijgt bij Regardz Aandacht met een hoofdletter A. Waar mogelijk werken we met seizoensproducten. Oude kooktechnieken blazen we nieuw leven in, waardoor bijvoorbeeld houdbaarheid weer een hele nieuwe dynamiek krijgt. Aandacht die u proeft.
 
Aandacht vinden wij belangrijk: aandacht voor u als gast en uw wensen en behoeften, aandacht voor de opleiding van jonge talenten, aandacht voor het voorkomen van verspilling en aandacht voor echte smaken.
 
Deze aandacht is gebundeld in een aantal producten en services die een centrale rol innemen bij Regardz:
 
  • Water
  • Koffie
  • Brood
  • Sappen
  • Wijn en spijs
 
 

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Cateringarrangementen
Hotelarrangementen
Speciale arrangementen
Zelf samenstellen

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.