Op hoofdlijnen

Gewoon doen
Bezig zijn met de toekomst gaat verder dan bezig zijn met de toekomst van je bedrijf. Regardz wil actief een bijdrage leveren aan de continuïteit van de wereld waarin wij leven. 

Als pionier en marktleider in de vergaderbranche voelen en nemen wij hierin graag onze verantwoordelijkheid. Duurzaamheid gaat verder dan incidenteel gedrag: bij alle beslissingen staat continuïteit centraal. Wij hopen hiermee een inspiratie te zijn voor anderen, want ook bij de organisatie van een bijeenkomst zijn er veel kansen voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Herbestemmen locaties
De meest duurzame beslissing die Regardz ooit heeft genomen is het hergebruiken van locaties. Van gebouwen als kantoren, stadions, kuuroorden en ziekenhuizen zijn inspirerende meetinglocaties te maken en dat doen wij graag.  Wij zijn er trots op dat we daarmee vervuiling en energieverspilling voorkomen. Regardz is met recht duurzaam te noemen.

Morgen beter dan vandaag
Groene stroom gebruiken, afval scheiden, steeds meer biologische producten aanbieden in het cateringassortiment, fungeren als testlocatie voor biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen: Regardz probeert constant om het morgen beter te doen dan vandaag. 

Niet op komen dagen is geen optie meer
U kent dat wel: mensen die zonder afmelding niet komen. Dat zorgt voor veel verspilling: de zinloos bereide maaltijden en hapjes gaan zo de afvalbak in. Dat kan anders en daar zet Regardz zich actief voor in. Bij het vastleggen van een reservering leggen we de nadruk op de zekerheid van het aantal gasten en we geven u tips hoe u kunt voorkomen dat u met veel 'no show' zit. 

Maatschappelijk betrokken
Regardz staat midden in de samenleving en neemt dat serieus. Er is meer te doen dan goede service verlenen en winst maken. Daarom:
  • is Regardz een samenwerking aangegaan met Ronald Mc Donald Kinderfonds om jaarlijks zo'n 850 overnachtingen te financieren voor ouders in een Ronald McDonald Huis, op loopafstand van hun zieke kind;
  • geeft Regardz kansen aan artiesten en kunstenaars om te laten zien wat ze kunnen of maken, met exposities in Regardz-locaties;
  • biedt Regardz – met trots! – ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor al meer dan 25 jonge mensen werkervaring hebben opgedaan en zo hun eigen kansen hebben vergroot.

Voorbeeldrol algemeen directeur
Onze algemeen directeur Pieter Aalbers is een van de voorlopers op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij maakt u graag deelgenoot van zijn ontdekkingstocht en de energie die dit geeft om de wereld elke dag weer een beetje mooier te maken. U kunt hem hierover mailen op pieter@regardz.nl of meelezen op zijn blog.

BOEK NU DIRECT


 

ANDEREN BEKEKEN OOK


Doelstelling 2014
In details

 

MEER INFORMATIE


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.