Wandelen en fietsen

Heeft u zin om er een weekend op uit te gaan en te genieten van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft? Heerlijk wandelen in de bossen. Op de fiets de omgeving ontdekken. Genieten van het landschap. Door de unieke ligging van onze hotels, is er altijd een bijzondere fiets- of wandelroute beschikbaar.
 
Wat dacht u bijvoorbeeld van omgeving Amersfoort: drie verschillende landschappen komen hier samen: de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en het Eemland. Dus genoeg keuze voor een fikse wandeling of ontspannen fietstocht. En in Rotterdam kunt u genieten van recreatiegebied Rottemeren. Dit is een veelzijdig recreatiegebied, dicht bij Rotterdam met veel bos, water en heuvels en allerlei mogelijkheden om te ontspannen.
 
Er zijn speciale fiets- en wandelapps ontwikkeld en onze medewerkers kennen de leuke plekjes waar u kunt stoppen voor een goede kop koffie en mooi uitzicht. Een lekke band? Geen probleem, we hebben genoeg reparatiesets en mocht het nodig zijn, dan huurt u gewoon een fiets bij ons.
 
Elk hotel heeft zijn eigen fiets- & wandelarrangement, echter allemaal met dezelfde minimale waarden;
 
  • Gratis veilig stallen fietsen
  • Energierijke gerechten
  • Gratis routes
  • Oplaadpunt E-bikes
  • Noodhulp voor onderweg
  • Bijzondere routes
  • Voordeelcoupons attracties en activiteiten
 
En na afloop kunt u uiteraard bij ons eten en overnachten. 

Wilt u meer informatie over het wandelen en fietsen arrangement? Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers via het nummer 0800 - 250 60 60 of vraag online informatie op via de 'meer informatie' button.

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Lang verblijf
Liefde
Juniorz
Vrij

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.