Congres of grote bijeenkomst?


Boek nu met 50% korting!Bij Regardz kunt u voor elk soort bijeenkomst terecht. Ook als het om een grotere bijeenkomst, evenement of congres gaat. U kunt uw congres of bijeenkomst in een van onze 6 bijzondere, maar vooral unieke congreslocaties in Nederland houden, waar u zelfs een groot feest voor 1.250 man kunt geven! Nu met 50% korting!

Boek nu uw congres of grote bijeenkomst voor minimaal 100 personen in een van onderstaande locaties en ontvang 50% korting op de zaalhuur. We zorgen uiteraard voor de technische ondersteuning tijdens uw congres en natuurlijk is alles tijdens uw verblijf tot in de puntjes geregeld.

Bij de volgende Regardz locaties kunt u met korting boeken:Eenhoorn AmersfoortNieuwe Buitensociëteit ZwollePlanetarium AmsterdamWTC ArnhemLa Vie Utrecht en Groenendael Hilvarenbeek.

Actievoorwaarden:
  • Geldig voor bijeenkomsten die voor 1 oktober zijn geboekt en plaatsvinden in 2014;
  • De bijeenkomst is voor minimaal 75 personen; 
  • Niet geldig op bestaande boekingen en/of reeds gemaakte prijsafspraken; 
  • De bijeenkomst wordt geboekt inclusief cateringarrangement; 
  • De korting geldt voor de plenaire zaalhuur; 
  • Gebruik actiecode; Congres14.​Regardz Eenhoorn Amersfoort​

Prinsjesdag

Midden in Nederland en op 84 stappen van NS station. Ideaal voor bezoekers uit het hele land. Wat deze locatie bijzonder maakt is de grote Rondeelzaal. Met professioneel geluid, een vast podium, een groot lcd-scherm, beamer en 320m2 is dit dé aangewezen ruimte voor elk congres of event tot maximaal 350 personen. LEES MEER.


​​

Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Prinsjesdag

Wilt u eens goed uitpakken? Verras uw gezelschap met de sfeer van de bijzondere theaterzaal. Een professionele en ruime congreszaal met comfortabele theaterstoelen die in iedere gewenste opstelling geplaatst kunnen worden. Met een capaciteit tot 1.250 personen is deze ruimte uitstekend geschikt voor congressen, feesten, productpresentaties en seminars. LEES MEER.

  

Regardz WTC Arnhem

Prinsjesdag

Regardz WTC Arnhem is dé congres- en vergaderllocatie van Arnhem en omstreken. De congresruimte op de 1e etage is geschikt voor bijeenkomsten tot 250 personen. De combinatie van de strakke, moderne inrichting, de vrolijk gekleurde stoelen, onze gastvrijheid en professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw congres slaagt. LEES MEER.

  

Regardz La Vie Utrecht

Prinsjesdag

La Vie beschikt sinds eind 2013 over een gloednieuwe congresetage, voor congressen tot 150 personen. Naast de plenaire zaal is een ruime ontvangstruimte die tevens geschikt is voor uw pauzes, lunch, borrel of stands. En daarnaast heeft u de beschikking over een eigen registratiebalie en een garderobe. Uiteraard zijn de lichte ruimtes voorzien van moderne apparatuur. LEES MEER.

  

Regardz Planetarium Amsterdam

Prinsjesdag

Het Planetarium is perfect voor het organiseren van een congres. De grote zaal heeft plek voor 230 personen en opvallend detail is dat deze zaal pilaarvrij is. Iedereen zit goed en niets staat een geslaagd congres in de weg. Combineer uw congres met een lunch op het terras of een wandeling in de groene omgeving van het Planetarium. Dat draagt bij aan de effectiviteit. LEES MEER.

 

 

Groenendael Hilvarenbeek

Prinsjesdag

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum kunt u terecht voor elk zakelijk evenement of congres. Het conferentiecentrum beschikt over vier vleugels, twee auditoria en een plenaire ruimte met een capaciteit tot 225 personen. Door de bijna 30 break-outruimtes, die onderling zijn te schakelen en de 120 hotelkamers, is Groenendael geschikt voor elk congres of event voor zo’n 250 personen. LEES MEER.

BOEK NU DIRECT


 

ANDEREN BEKEKEN OOK


MeetingXS
Sleep and Fly
Congresactie

 

MEER INFORMATIE


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.