Algemene ledenvergadering

Organiseert u de Algemene Ledenvergadering (ALV) van uw vereniging, dan zijn er veel dingen om op te letten. Deze vergadering is immers een officieel onderdeel van het verenigingsleven en moet dus aan allerlei eisen voldoen. Ten eerste moet de zaal er goed uitzien, de juiste grootte hebben en in de juiste opstelling staan. Stoelen waar mensen graag in zitten, maken het vergaderen comfortabel.

Tips van Regardz:
  • Zorg dat u precies weet wat er in de statuten en reglementen van de vereniging staat over het moment en de manier waarop u de leden moet uitnodigen en hou u daaraan. 
  • Hoeveel mensen verwacht u? Pas de zaal daarop aan en denk ook na over het gebruik van microfoons; die kunnen bijdragen aan een effectieve discussie, maar in een klein gezelschap juist onnodig afstand creëren. Maak een weloverwogen keuze.
  • Laat uw forum- of bestuurstafel op een verhoging plaatsen. Zo heeft de voorzitter goed overzicht. 
  • Zorg dat de huisstijl terugkomt in de inrichting, bijvoorbeeld in de kleurkeuze van de bloemen, de stoelen of zelfs de kunst aan de muur. Regardz biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Heeft u een rolbanier? Niet vergeten mee te nemen!
  • De ledenvergadering is een moment waarop de leden stemmen over het beleid van de vereniging. Maak eens kennis met digitaal stemmen; dat scheelt gedoe en is heel nauwkeurig. 

U weet zeker: wat de vergadering ook brengt, de locatie is in orde. Want de locatie is van Regardz. 
Regardz geeft u de ruimte.

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Vergadering
Meerdaagse vergadering
Congres
Brainstorm
RvC vergadering

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.