Trouwen in Amsterdam? Regardz heeft drie bijzondere trouwlocaties in Amsterdam. 

De mooiste dag… 
Gaan jullie trouwen in Amsterdam? Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Amsterdam? Een locatie voor een heerlijk diner en een spetterend feest? Een hotel om een romantische huwelijksnacht in door te brengen? Wat zijn jullie dromen over de perfecte trouwdag? Een dag die anders is dan anders en die werkelijk bij jullie past? Laat ons helpen ze uit te laten komen. Zeg maar hoe jullie het hebben willen. Wij regelen het. En we doen dit niet alleen op onze drie trouwlocaties in Amsterdam, Regardz heeft namelijk zeven officiële trouwlocaties in heel Nederland. 

Of jullie nu willen trouwen onder de sterren, het jawoord willen geven op de middenstip van het Olympisch Stadion, of met uitzicht over heel Amsterdam, voor jullie ja-woord hebben jullie de keus uit onze drie officiële trouwlocaties in Amsterdam; Planetarium Amsterdam aan de rand van het recreatiegebied Gaasperplas, Zilveren Toren Amsterdam in hartje Amsterdam naast Amsterdam CS of Regardz Olympisch Stadion Amsterdam in het Olympisch Stadion. Drie trouwlocaties die allemaal even bijzonder zijn. 
 Planetarium Amsterdam 

 

Voor een echt schitterende bruiloft kiezen jullie voor Planetarium Amsterdam, prachtig gelegen in het Gaasperpark in Amsterdam Zuid-Oost. Hier geven jullie elkaar het jawoord 'onder de sterren', romantischer kan haast niet. De maximumcapaciteit van deze trouwlocatie is 230 personen. 
 Zilveren Toren Amsterdam 

 

Trouwen in het hart van de hoofdstad? Kies dan voor Zilveren Toren Amsterdam. Geniet van een bijzondere trouwdag op een bijzondere trouwlocatie met een spectaculair uitzicht over heel Amsterdam als achtergrond bij jullie jawoord. De maximumcapaciteit van deze trouwlocatie is 200 personen. 
 Regardz Olympisch Stadion

 

Willen jullie sportief trouwen in Amsterdam? Dan kunnen jullie terecht bij Regardz Olympisch Stadion Amsterdam. Trouwen op de middenstip van de historische grasmat of op het konklijke terras, er zijn veel mogelijkheden. De maximumcapaciteit voor het feest op deze trouwlocatie is 150 personen. 
 De perfecte trouwdag 

 

Afspraak maken
Bel met de locatie van jullie keuze of bel op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur met onze gratis reserveringslijn 0800 - 250 60 60. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar reserveringen@regardz.nl.