Trouwen in Amersfoort? Regardz heeft twee bijzondere trouwlocaties in Amersfoort. 

De mooiste dag… 
Gaan jullie trouwen in Amersfoort? Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Amersfoort? Een locatie voor een heerlijk diner en een spetterend feest? Een hotel om een romantische huwelijksnacht in door te brengen? Wat zijn jullie dromen over de perfecte trouwdag? Een dag die anders is dan anders en die werkelijk bij jullie past? Laat ons helpen ze uit te laten komen. Zeg maar hoe jullie het hebben willen. Wij regelen het. Dit doen we niet alleen op onze twee trouwlocaties in Amersfoort, maar ook op de andere zeven officiële  trouwlocaties van Regardz in Nederland. 


Of jullie nu willen trouwen in een voormalig klooster of op de Amersfoortse 'berg', voor jullie jawoord hebben jullie de keus uit onze twee officiële trouwlocaties in Amersfoort; Mariënhof Amersfoort in de historische binnenstad van Amersfoort of Berghotel Amersfoort aan de rand van de stad op de uitloper van de Utrechtse Heuvelrug. Twee trouwlocaties die allebei even bijzonder zijn. 

 Mariënhof Amersfoort 


Als jullie trouwen in Amersfoort ga dan voor voor een sprookjeshuwelijk naar Mariënhof Amersfoort; een eeuwenoud klooster waar de Augustijner monniken 600 jaar geleden al hun geluk bezegelden. De prachtige oude tuinen, de authentieke sfeer en de bijzondere zalen maken het tot een unieke trouwlocatie in Amersfoort. Jullie kunnen hier de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner en het feest houden. Op zoek naar een romantische locatie voor jullie huwelijksnacht? Het sfeervolle Berghotel is vlakbij. De maximumcapaciteit van deze trouwlocatie is 175 personen.   
 

 Berghotel Amersfoort 

 

Trouwen in Amersfoort wordt echt bijzonder als jullie in het meer dan 100 jaar oude Berghotel Amersfoort trouwen, een officiële trouwlocatie in Amersfoort. Van oorsprong een kuuroord ‘op de berg’, zoals ze dat in Amersfoort zeggen. Trouw in het hotel of bij mooi weer op het zonnige terras, middenin de monumentale tuin. Dineer in het restaurant en geef een spetterend feest in een van de ruime zalen. En natuurlijk brengen jullie de huwelijksnacht door in de romantische bruidssuite. De maximumcapaciteit van deze trouwlocatie is 120 personen. 
 

 


De perfecte trouwdag 


Bel met de locatie van jullie keuze of bel op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur met onze gratis reserveringslijn 0800 - 250 60 60. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar reserveringen@regardz.nl.