Enter Title

Trouwen bij Regardz


De mooiste dag…
Dromen jullie ook over de perfecte trouwdag? Een dag die anders is dan anders en die werkelijk bij jullie past? Bij Regardz is heel veel mogelijk. In onze twaalf locaties maar ook erbuiten. Jullie bepalen zelf hoe jullie mooiste dag eruit gaat zien.

 


Ja ik wil... maar dan anders
Een bijzondere trouwlocatie, een heerlijk diner, een spetterend feest, een romantische huwelijksnacht. Wat zijn jullie dromen? Laat ons helpen ze uit te laten komen! Klik op een van de onderwerpen in het menu hiernaast en kom meer te weten over wat er bij Regardz mogelijk is. Veel! Zeg maar hoe jullie het hebben willen. Wij regelen het.

Trouwen in...
Amersfoort en Amsterdam zijn er diverse officiële trouwlocaties van Regardz. Zo vindt u altijd de locatie die bij u past en die uw bijzondere dag compleet maakt. 

Afspraak maken 
Om een afspraak te maken belt u met de locatie van uw keuze of bel op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur met onze gratis reserveringslijn 0800 - 250 60 60. U kunt ook direct online een offerte aanvragen bij onze reserveringsmedewerkers via de 'offerte aanvragen' button.