Kinderen, minder validen en huisdieren 

Wilt u de kinderen meenemen? Bent u slecht ter been? Geen probleem. Er is bij Regardz veel mogelijk... 

Kinderen

Wilt u de kinderen meenemen naar het hotel? Leuk! Voor kinderen geldt het volgende:
> Standaard overnachting - Er kunnen kosten berekend worden voor het plaatsen van een (kinder)bed. Informeer bij het hotel naar de eventuele extra kosten. En hoeveel bedden er te plaatsen zijn in de kamer. Dit kan verschillen per hotel.
> Arrangementen - kinderen tot en met 3 jaar gratis (m.u.v. Beestachtig leuk arrangement. Hiervoor geldt kinderen tot en met 2 jaar gratis). Kinderen tot en met 11 jaar krijgen 50% korting op de arrangementsprijs. 

Onder een arrangement wordt een reservering verstaan die bestaat uit minimaal een overnachting, ontbijt, diner en extra's. 

Voor bovenstaande geldt daarnaast dat de kinderen wel op de kamer van de ouders slapen. Met een maximum van twee kinderen per kamer. Wilt u meer dan twee kinderen meenemen? Wij regelen het! 

Aangepaste kamers

In de meeste Regardz Hotels zijn kamers aanwezig die beter geschikt zijn voor minder valide gasten. Bel even met het hotel van uw keuze om te checken of onze aangepaste kamers voldoen aan uw wensen. Kunt u gelijk ook informeren of er eentje beschikbaar is op de door u gewenste data. 

Huisdieren

In onze hotels zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Indien bovenstaande op u van toepassing is, kunt u om te reserveren het beste telefonisch of per e-mail contact opnemen met het hotel van uw keuze. 

Regardz Hotels 

Berghotel Amersfoort
Bel 033 - 422 42 22 of stuur een e-mail naar info@berghotel.nl. 

Airport Hotel Rotterdam
Bel 010 - 462 55 66 of stuur een e-mail naar info@airporthotelrotterdam.nl. 

Partnerhotels

Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo
Bel 0341 - 56 85 85 of stuur een e-mail naar info@royaltulipheerlickheijdvanermelo.nl. 

Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Bel 033 - 247 16 16 of stuur een e-mail naar info@goldentulipamptvannijkerk.nl.